• +355 69 60 55055
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PËRFITIMET E BLERJES PËRMES SHPËRNDARSVE TË AUTORIZUAR

Mitsubishi Electric Automation, Inc. (Mitsubishi Electric) është e përkushtuar ndaj praktikave të përgjegjshme të biznesit bazuar në cilësi, integritet dhe drejtësi. Ne i shpërndajmë produktet tona ekskluzivisht përmes një rrjeti shpërndarësish të autorizuar të Mitsubishi Electric.

20210117

PËRFITIMET E BLERJES NGA NJË SHPËRNDARËS I AUTORIZUAR

  • Shpërndarësit e autorizuar të Mitsubishi Electric ofrojnë një standard të përsosmërisë për klientët që blejnë produktet tona.
  • Blerja nga një distributor i autorizuar i Mitsubishi Electric siguron që ju të merrni një produkt origjinal Mitsubishi Electric, jo një që është i falsifikuar ose është përdorur apo ndryshuar.
  • Vetëm shpërndarësit e autorizuar të Mitsubishi Electric janë zotuar të ofrojnë mbështetje të dedikuar të shitjeve, duke siguruar që ju të merrni shërbim cilësor si para ashtu edhe pas blerjes tuaj.
  • Vetëm shpërndarësit e autorizuar të Mitsubishi Electric mund të sigurojnë klientëve mbështetjen e aplikimit që mbështetet nga ekipet inxhinierike të Mitsubishi Electric me përvojë dhe njohuri teknike disa vjeçare.
  • Vetëm shpërndarësit e autorizuar të Mitsubishi Electric mbajnë inventar në nivel lokal dhe kanë qasje në depot e mëdha të produkteve të automatizimit industrial të Mitsubishi Electric për të mbështetur nevojat e klientëve tanë në tregun Evropian.


MBROJTJA E GARANCIA E PRODUKTIT

Për të ruajtur këto standarde, mbrojtja e garancisë së Mitsubishi Electric do të sigurohet vetëm për produktet Mitsubishi Electric të blera nga një shpërndarës i autorizuar i Mitsubishi Electric. Çdo produkt i Mitsubishi Electric i blerë nga një distributor i paautorizuar nuk do të mbulohet nga garancia e Mitsubishi Electric. Ju lutemi vini re se shitësit e paautorizuar mund të shfaqen në një faqe të internetit, të organizuar nga kompani të tilla si Amazon, ebay dhe tregje të ngjashme. Kur bleni në këto faqe, gjithmonë duhet të konfirmoni që shitësi është një distributor i autorizuar i Mitsubishi Electric.

Për të ruajtur mbrojtjen tuaj të garancisë, ju lutemi sigurohuni që shitësi me pakicë që blini është një shpërndarës i autorizuar i Mitsubishi Electric.
Për një distributor të autorizuar pranë Shqipërisë dhe Kosovës ju lutemi vizitoni faqen e internetit. https://automation.al