• +355 69 60 55055
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SHËRBIMET DHE ZGJIDHJET TONA

1. Automatizimi industrial

Ne ofrojmë zgjidhje automatizimi për çdo proces industrial me të gjitha alternativat e mundshme sipas buxhetit tuaj. Nga proceset më të thjeshta tek ato të implementimit të robotëve të ndryshëm ne I përshtatemi kërkesave tuaja komfort standardeve Evropiane.

2. Programimi i pajisjeve industriale
3. Instalimi i pajisjeve industriale
4. Projektimi i sistemeve të kontrollit
5. Projektimi dhe programi i sistemeve SCADA
6. Asistence Teknike

Keni një problem në fushën e sistemeve industriale që nuk po e zgjidhni ende? Na sfidoni dhe ne do të përpiqemi maksimalisht për t'ju dhënë një zgjidhje të shpejtë, të sigurt dhe efecientë në  distancë ose dhe fizikisht.

Image
7. Trajnime profesionale
8. Automatizimi i ndërtesave
9. Instalime elektrike
10. Projektim panelesh elektrike

Na kontaktoni