• +355 69 60 55055
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NE OFROJMË

shërbime dhe zgjedhje të ndryshme

Automatizim IndustrialAutomatizim Ndërtesash

Asistencë TeknikeTrajnime Profesionale

Instalim të pajisjeve industrialeProgramim të pajisjeve industriale

Projektimi i sistemeve elektrikeProjektimi i sistemeve të kontrollit

Instalime elektrikeProjektimi i paneleve elektrike

Sistemet SCADASistemet DCS

PARTNERËT TANË

Mitsubishi Electric Factory Automation

Mitsubishi Electric Factory Automation

Progresi teknologjik është motori i ndryshimit në jetën moderne. Për mbi 90 vjet Mitsubishi Electric ka kontribuar në këtë proces me teknologjinë më të përparuar, inovacionin dhe produktet me cilësi të lartë.
Këtu mund të mësoni më shumë rreth një kompanie ndërkombëtare e cila është e përkushtuar në përmirësimin e vazhdueshëm të zgjidhjeve teknologjike - për më shumë përparim dhe më shumë cilësi të jetës - në përputhje me moton tonë Ndryshimet për më të Mirën.
JohnTek

JohnTek

Pompa zhytëse prej çeliku inox
Pompat SSP janë të përshtatshme për furnizimin me ujë të papërpunuar, sistemet e ujisjellsit, sistemet e ujitjes dhe aplikimet industriale.
Lexo më shumë

Pompat zhytëse
Diapazon i gjerë nga 4 në 185 kW, Motor i riavoxhueshëm, Projektim i montimit NEMA me dy fllanxha, Opsione të ndryshme materialesh.
Lexo më shumë

Pompa vertikale në linjë
Pompat vertikale me shumë faza janë krijuar për të pompuar ujin me kapacitetin e kërkuar dhe aplikohet në impiantet industriale, ndërtesat e larta, sistemet e zjarrfikësve dhe gjen zbatim si përforcuese.
               Lexo më shumë
Tempa Pano

Tempa Pano

Tempa Pano ka prodhuar "Panele elektrike të tensionit të ulët" që nga viti 1989. Gjatë kësaj kohe kompania ka konsoliduar pozicionin e saj si një lider në tregun e industrisë. Për të forcuar pozitën, një investim i konsiderueshëm është bërë në një vend të ri prodhimi prej 21.000m² në zonën Industriale të Makinerive Dilovası. Investimi do të sigurojë një rritje të konsiderueshme të kapacitetit të produktit me përdorimin e teknologjisë së përparuar dhe inxhinierëve me përvojë. Tempa Pano krenohet që është zgjidhja e parë si partnere për klientët duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh.
Teltonika Network

Teltonika Networks

Teltonika Networks është një kompani me teknologji në rritje të shpejtë, që prodhon pajisje profesionale për rrjetit e komunikimit për tregjet ndërkombëtare. Përmes përvojës afatgjatë, hulumtimit dhe zhvillimit të pajisjeve të rrjetit industrial për komunikimin IoT dhe M2M, ne kemi zhvilluar një portofol të gjerë produktesh për zonat më komplekse të Industrisë 4.0, Smart City dhe Green Energy. Teltonika Networks kontrollon çdo fazë të ciklit të zhvillimit të produktit, i cili na mundëson t'i përgjigjemi shpejt dhe me fleksibilitet nevojave dhe ndryshimeve të tregut duke siguruar besueshmëri, siguri dhe lehtësi në përdorim. Si pjesë e Teltonika Io Group, të gjitha produktet tona prodhohen dhe montohen në një fabrikë moderne në Lituani, e cila na lejon të sigurojmë standardet më të larta të cilësisë.
 
Image

EUROPE SYSTEMS

EUROPE SYSTEMS është themeluar në vitin 2014 si një prodhues që ofron produktet e tij në treg. Specializimi i tij i lartë në shpërndarje dhe në transformatorët specialë, njohuria e thellë në ndërtimin e makinave të tensionit të lartë për përdorimin e energjisë dhe shërbimi efektiv pas shitjes, e bëjnë EUROPE SYSTEMS partnerin ideal për të gjithë sektorin e industrisë dhe energjitikës.
Europe Systems është një kompani që operon në fushën e transformatorit në 360 °:
  • Projektimi, ndërtimi, testimi dhe komisionimi i transformatorëve të shpërndarjes të zhytur në vaj 25KvA deri në 2500 KvA
  • Projektimi, ndërtimi, testimi dhe komisionimi i transformatorëve trefazorë për aplikime industriale dhe shpërndarje.
  • Shitja dhe dhënja me qira e transformatorëve me cilësi të garantuar.
  • Riparimi i transformatorëve të prishur, ridizajnimi, riformimi dhe rindërtimi i pështjellave.
  • Testet në vend dhe vrojtimet diagnostike për të identifikuar dështimet dhe keqfunksionimin e transformatorëve të instaluar.
  • Në vend mirëmbajtja parandaluese, rutinë dhe e jashtëzakonshme e transformatorëve dhe aksesorëve të lidhur.

Na kontaktoni